Danish English

Kunder

  

Herunder kan du se et udvalg af vores kunder, som vi servicerer inden for en bred vifte af IT-ydelser. Fra komplette løsninger til håndtering af toldoplag, dokumenthåndtering og sagsstyring, til øget videndeling og effektivisering af arbejdsgange.

 

Derudover understøtter vi det stigende behov for specialiseret IT-viden, når der er behov for konsulenter med erfaring indenfor alt lige fra projektledelse til udvikling.

 

Vi vægter samarbejdet med vores kunder højt, og opbygger herigennem tætte og langvarige relationer til offentlige såvel som private virksomheder.

 

DSB Logo Gastech Vand Og Affald
Bestseller Louis Nielsen Logo Til Web Movia
Ankennævn Forsikring.png Koebenhavns Kommune Miljoe Og Foedevarerministeriet
Nordea Samaqua Forbrugerraadet
Cowi Rejsekort Logo Tivoli
FYS LOGO 30 Rgb Vandcenter Syd Natinalbanken

Simac Lille

Greve Solroed Professionshoejskolerne

Danske Handicap

Minkpapir Bus Og Tog Logo

Alm Brand

TK Development Metro Service

DUF

ENLI Dansk Byggeri
Klagenaevnet Bus Tog Amgros

Frederiksberg Forsyning Logo Stor

UCL Middelfart Guldborgsund
Odense Renovation Logo Arbejsglaede Logo Ankenaevnet Bus Tog Og Metro
Pengeinstitutankenaevnet Realkreditankenævnet anvender ESS

Taeppeland Erhverv

IDA Orkla Logo Det Danske Filminstitut Logo
House Doctor anvender LTS Danske Havne NT
Cabi Lille KLAR Forsyning Skanderborg Forsyning
AO

Klagenaevnet For Domaenenavne

Fredningsnævn i Danmark benytter nu TeamShare til sagsbehandling af fredningssager.  Fredninger har i snart 100 år været et meget vigtigt redskab til at beskytte landskaber, naturen, dyr og planter og deres levesteder.  Gennemførelse af fredninger sker i særlige nævn - fredningsnævn. Et fredningsnævn består af en formand, der skal være dommer, og som udpeges af miljø- og fødevareministeren. Et medlem der udpeges at miljø- og fødevareministeren, og et medlem, der vælges af kommunalbestyrelsen i den kommune, det pågældende areal er beliggende. Dvs. disse medarbejdere er til daglig ansat i forskellige myndigheder som f.eks. Danmarks Domstole etc.  TeamShare er valgt pga. muligheden for Ekstern Adgang fra en vilkårlig PC med blot en internetforbindelse, og kan fungere som en perfekt platform til behandling og deling af fredningssager.  Alle medarbejdere i landets 13 fredningsnævn har nu gennemført en uddannelse i TeamShare, og alle fremtidige fredninger vil blive journaliseret og behandlet med TeamShare.  Lector har stået for denne uddannelse i samarbejde med Miljøstyrelsen.
Ballgroup Logo

/nyheder/?k=foedevaredanmark-vaelger-teamshare

 

 

 

 

 

 

 

 

Download PDF
Mobil KundeCase
Download PDF
LTS KundeCase

House Doctor

        Lector  l  Ordrupvej 101  l  2920 Charlottenlund  l  Tel. +45 44 50 21 50 l  info@lector.dk  l  CVR-nr. 10 02 16 18  l  Følg os på Linkedin Ikon

© Lector 2017